Εκτύπωση
Κατηγορία: Τα νέα μας

H ιστορία...

“Το 1727 ο Βραζιλιάνος στρατιωτικός Francisco de Mello Palheta, μαθαίνοντας πως μια νέα ποικιλία καφέ, με το όνομα Arabica, έφτασε στην Γαλλική Γουϊνέα αποφάσισε να ταξιδέψει μέχρι εκεί για να πάρει σπόρους αυτής της ποικιλίας καφέ.

Σύμφωνα με το μύθο λοιπόν, ο κυβερνήτης της Γαλλικής Γουιάνας αρνήθηκε κατηγορηματικά στο αίτημά του να του δώσει σπόρους του φυτού. Ο De Mello όμως με όπλο τη γοητεία του έπεισε τη γυναίκα του Γάλλου Κυβερνήτη να του κρύψει λίγους σπόρους καφέ σ’ ένα μπουκέτο λουλούδια...
Έτσι ο Francisco de Mello Palheta ήταν αυτός που έφερε τον καφέ στην Βραζιλία και το Μεξικό ξεκινώντας την καλλιέργεια του καφέ σ’ αυτά τα μέρη….” … και οδήγησε στην έμπνευση του ονόματος Dimello!

Ο “Οίκος” του Dimello

O espresso Dimello παράγεται σε εργοστασιακή μονάδα προηγμένης υλικοτεχνικής υποδομής & τεχνολογίας & επεξεργάζεται σε όλα τα στάδιά του, καβούρδισμα, παραγωγή και τελική συσκευασία, από άριστο μηχανολογικού εξοπλισμό.

Η πολυετής εμπειρία, η βαθιά τεχνογνωσία και η συνεπής προσήλωση στην ανάπτυξη της κουλτούρας του espresso στην Ελλάδα, με την υποστήριξη αφοσιωμένων συνεργατών, καθιστούν τον espresso Dimello μία δυναμική και ταχύτατα αναπτυσσόμενη μάρκα, με εξαγωγική δραστηριότητα στη Γερμανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία, Γεωργία, Αίγυπτο, Ντουμπάι.

Χαρακτηριστικά

Από την αρχή της ύπαρξης του Dimello αμετακίνητη επιδίωξη είναι η δημιουργία ενός άριστου espresso με μέγιστη απόδοση των χαρακτηριστικών του: σώμα, κρέμα, χρώμα, άρωμα, γεύση. Ο Dimello απασχολεί μια ομάδα ειδικών στον καφέ που συνθέτουν το ιδιαίτερο χαρμάνι του, ικανοποιώντας τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς όπως διαμορφώνονται από την κουλτούρα και τις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας.

Η προσήλωση στην παράδοση συνδυάζεται αρμονικά με προηγμένη, καινοτόμο τεχνολογικά υποδομή παραγωγής, για ένα άριστο προϊόν που δημιουργεί ευχάριστη εμπειρία στην κατανάλωσή του, κάθε στιγμή !

 

 

 

Για την καλύτερη εμπειρία σας στην ισοτεσελίδα μας, χρησιμοποιούμε cookies Περισσότερα